Cel Mai Bun An

Niciun an nu se încheie cu adevărat, doar se continuă prin celălalt. La începutul fiecăruia dintre ani, ne punem intențiile și ne ancorăm treptat în energia curentă.

Chiar dacă entuziasmul este mare la început, cu timpul putem fi cuprinși de lâncezeala sau imprinturile karmice vechi care ne-au urmărit și anul precedent.

Anul 2023 a fost unul dintre cei mai intenși, frumoși și a avut în cazul meu un iz inițiatic. Am petrecut mult timp în Nepal, unde am primit inițieri budiste tibetane în mănăstirile din Himalaya. În India am ajuns în 3 ținuturi diferite unde am integrat o puternică energie pe care eu o consider un combustibil spiritual pentru vremurile ce vor veni. India este o mamă spirituală care ne cheamă din vreme în vreme, când planetele se aliniază ca noi să mergem înspre ea.

În Thailanda am practicat tehnici tantrice pre-yoghine, care stau la baza învățăturilor yoga printr-un guru nonconformist care evadase din multitudinea sistemelor pe care le studiase și aprofundase. Din cauza meditației (ostentativ, folosesc formula ”din cauza”) își pierduse abilitatea de a sta în posturi de meditație.

Anul acesta am făcut revelionul pe tărâmul balinez, într-un ambient mirific, alături de mulți oameni dragi, înconjurat și susținut de o energie vindecătoare și primitoare.

La ora 12.00 am fost prins de mâini, din stânga și din dreapta ca într-o armonie perfectă și am meditat în acest trio asupra unor intenții pe care în cele din urmă le-am și verbalizat.

Christopher McCandless, scrijelise pe dubița care îi fusese casă în sălbaticul ținut al Alaskăi:

”Fericirea este reală doar atunci când este împărtășită!”

Acesta este motivul pentru care ne acompaniem de oamenii care sunt pe frecvența noastră în timpul zilelor sacre. Din experiența mea, a-ți pune intenția nu este de ajuns.

Trebuie să miști energia într-un fel. Energia este ceea ce umple intenția. Intenția mea primordială a fost să evoluez în anul 2024 la un nivel spiritual la care nu am reușit să ajung până acum.

Cum îți este ziua? Precum dimineața. La fel și anul, continuă în felul în care se deschide. Prin urmare, în cazul meu, sunt conștient de faptul că nu amân, anulez sau neglijez niciun moment de practică spirituală. Acum, la început. Restul se aliniază.

Tehnica obiceiurilor atomice urmează aceeași structură. Începe cu lucruri mici dar făcute sistematic și obieciurile se vor crea de la sine. 

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top