Ce sunt sigiliile magice?

Tradiția magiei cu sigilii datează încă din vechime, când înțeleptul rege evreu Solomon descrie mai multe tipuri în lucrarea ”Clavicula Salomonis” în scopul evocării magice a entităților multidimensionale. Sigiliile au fost folosite cu success în practica magiei ritualice și reprezintă, în acest context, semnătura sau amprenta specifică unei entități. Așa cum noi avem o semnătură originală cu care încheiem contracte sau înțelegeri, la fel și entitățile care posedă un alt tip de conștiință, poartă un simbol distinctiv prin care pot comunica cu lumea aceasta.

”SIGILIUL ESTE O MONOGRAMĂ A GÂNDULUI”

În magia haosului, sigiliile au cu totul și cu totul altă semnificație: reprezentarea alegorică a unui obiectiv pe care ne dorim să îl împlinim. Acest tip de magie a mai fost denumit și ”magie centrată pe rezultate” sau ”magia succesului”. Magia Haosului are abordări originale și a apărut la fuziunea dintre magia tradițională, clasică și practicalismul postmodernist care a permis magicianului să își creeze propriile lui tehnici folosindu-se de principiile și sistemele clasice de magie, filosofie sau mișcări spirituale. Putem să atribuim începuturile magiei cu sigilii englezului Austin Osman Spare, pictor și magician care a publicat în revista germană Universum, rânduri care sunt încă de mare interes până astăzi, unde explică pe îndelete istoricul lui personal și instrucțiunile sale originale de construire a sigiliilor. Sigiliile pe care vei învăța să le construiești în această carte posedă o semnificație personală, în funcție de scopurile și intențiile tale. La origini, termenul SIGÍLIU provine din latinescul ”sigillum” [trad. pecete] și desemnează o formă simbolică de comunicare cu lumea planurile subtile. Magia cu sigilii dă roade foarte rapid așa că îți recomand precauție la … ceea ce îți dorești … chiar s-ar putea să ți se întâmple. Eu personal nu cred că reciproca are aceeași putere de manifestare (”de ce ți-e frică nu scapi”) întrucât în viața mea nu mi s-au adeverit mai mult de 2-5% din temeri. Multe frici nu sunt cu adevărat frici reale ci artificii ale minții care ascund în spate răni sau experiențe dureroase mai profunde și care se materializează mai rar din cauza energiei contractante a fricii.

DE CE SĂ PRACTICI MAGIA CU SIGILII?

Poți folosi magia cu sigilii pentru absolut orice intenție care te duce mai aproape de visul tău:
1. Pentru a atrage o relație cu o persoană potrivită;
2. Să treci mai usor peste o despărțire;3. Să vindeci o problemă de sănătate;
4. Să ai parte de mai multă prosperitate și abundență;
5. Să călătorești acolo unde își dorește sufletul tău;
6. Poți rezolva certurile și conflictele dintre parteneri;
7. Poți utiliza sigiliile pentru a lua o notă mai bună la examene.

Omul este motivat de un cocktail cu trei ingrediente importante: (1) sănătatea; (2) banii și (3) iubirea. Sănătatea asigură o funcționare optimă la nivel fizic și psihic. Banii oferă libertatea față de grijile zilei de mâine și asigură suportul material necesar supraviețuirii și, în același timp, oferă și o bază solidă pentru a crește spiritual. Iubirea, care înseamnă schimburile emoționale procurate prin intermediul relației de cuplu, asigură confortul emoțional necesar, pofta de viață, dar și necesitatea reproducerii prin transmiterea genelor mai departe.

Fragment din cartea “Magia cu sigilii”.

Magia Cu Sigilii

 

1 thought on “Ce sunt sigiliile magice?”

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top