Cartea De Tarot Pentru Anul 2023. Predicții și Îndrumări

 

Anul 2022 (2+0+2+2+2) a avut ca numerologie 6, adică arcana mare a Îndrăgostiților, un an care a avut ca temă luarea deciziilor corecte pentru viitor, hotărârea spre ceea ce ne este benefic cu adevărat întrucât aceste decizii ne vor afecta în anii ce vor veni.

2023 (2+0+2+3=7)

Anul 2023 corespunde numărului 7, adică Phaetonului, ”Carului de luptă” al cărui loc este lăsat de înțelegerile preluate prin intermediul Îndrăgostiților.

Ne așteaptă un an plin de provocări, dar în același timp cu realizări spirituale nemaiîntâlnite. Totuși, această situație nu se aplică la nivel general, există condiție pentru ca și tu să culegi fructele muncii spirituale: disciplina, stoicismul, voința, perseverența, tapasul.

Este un an în care avem ca temă integrarea furiei, agresivității, frustrării și violenței la nivel colectiv. Este posibil să avem de-a face cu conflicte, revolte și chiar război.

În anul 2023, așa cum ne sugerează și arhetipul Carului de luptă, se urgentează și accelereză evoluția spirituală, va fi nevoie de reflexe puternice pentru a răspunde provocărilor contextuale. Iată câteva sfaturi de care poți ține cont în acest an cu vibrație 7:

  • Nu procrastina, nu amâna, nu pierde timpul. Folosește timpul liber ca o resursă prețioasă pentru a practica yoga, tai chi, pentru meditație sau ritualuri esoterice;
  • Vom avea de-a face cu ciocniri și conflicte. Este absolut normal să apară și astfel de rezistențe, de aceea ni se va testa calmul în fața furiei și anduranța la stres. Totodată, este anul în care purtăm războaiele cu noi înșine dar le și încheiem;
  • Evită presupunerile și nu extrage rapid concluziile… chiar dacă va fi tentant. Așteaptă o vreme până ce decizi că un lucru este adevărat sau nu;
  • Este un an în care Universul facilitează călătoriile. Dacă aveai de multă vreme în plan să ajungi în Bali, Dubai, India, Nepal, Malayesia sau Olanda, tu știi mai bine, atunci este timpul să dai curs acestei călătorii;
  • Fă-ți un plan de practică spirituală care să cuprindă atât orele de dis-de-dimineață cât și cele de seara târziu. Te va ajuta enorm. La capăt doar cei care dau dovadă de stoicism ajung. Fie ca și tu să fii printre ei!

Cu iubire, SHVA.

 

 

Ce Părere Ai?
+1
12
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top