Bioelectromagnetism prin Yoga si Tai Chi

Prin practica yoga stimulăm și stresăm țesuturile, iar presiunea exercitatată asupra lor generează fluxuri de curenți piezoelectrici care conduc informația dealungul țesuturilor pentru ca celulele să răspundă în mod adecvat. Cu ajutorul curenților magnetici generați de acești curenți avem și acces la farmacia propriului nostru corp care își declanșează mecanismele de autovindecare.

În Tai Chi-ul Iluminării avem multe twisturi, exercităm presiune la nivelul tălpilor unde se află și punctele de ieșire ale meridianelor, în special meridianul rinichilor care trimite impulsuri spr rinichiul Yin și în cel Yang generând energie neutră la nivelul ming men (între rinichi).

Acupunctura sau MTC în China sau Ayurveda în India sunt niște științe foarte exacte care armonizează corpul uman. Cu toate acestea, o practică yoga sai tai chi solidă ține orice medic sau acupuncturist departe.

Prin Tai Chi-ul Iluminării de exemplu, stimulezi toate punctele de acupunctură și armonizezi toate meridianele. Dacă practici Cele Cinci Tibetane sau Surya Namaskar dimineața îți vei da un boost electric propriului tău bioelectromagnetism. Prin meditație aprinzi lumina conștiinței iar prin asana apeși pe butonul ON al bateriei corpului tău.

Multă iubire, A.

  • Pulsed electromagnetic field (PEMF) treatment for fracture healing,” Current Orthopaedic Practice by
    Boopalan, PRJVC et al, August 2009.

 

1 thought on “Bioelectromagnetism prin Yoga si Tai Chi”

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top