Bhāva: Cele 12 Case În Astrologia Vedică

Astrologia vedică utilizează un sistem de 12 case care reprezintă diferite aspecte ale vieții și care sunt asociate cu semnele zodiacale într-un mod unic. Aceste case sunt:

 1. Casa ascendentului (Lagna): Această casă reprezintă persoana însăși, aspectele fizice și temperamentul său.
 2. Casa banilor (Dhana): Această casă se referă la avere, venituri și resurse financiare.
 3. Casa fraților și a comunicării (Sahaja): Această casă reprezintă frații, surorile, vecinii și abilitățile de comunicare ale unei persoane.
 4. Casa casei și a familiei (Sukha): Această casă reprezintă casa, familia și starea de bine emoțional.
 5. Casa copiilor și a creativității (Putra): Această casă se referă la copii, educație, creativitate și activități de divertisment.
 6. Casa bolii și a datoriei (Shatru): Această casă reprezintă sănătatea și responsabilitățile zilnice ale unei persoane.
 7. Casa parteneriatelor și a căsătoriei (Kalatra): Această casă se referă la parteneriate, căsătorie, parteneri de afaceri și relații de dragoste.
 8. Casa morții și a transformării (Mrityu): Această casă reprezintă moartea, transformarea, sexualitatea și moștenirea.
 9. Casa călătoriilor și a învățăturilor superioare (Bhagya): Această casă reprezintă călătoriile, învățăturile superioare, filozofia și spiritualitatea.
 10. Casa carierei și a reputației (Karma): Această casă se referă la carieră, statut social, reputație și realizări profesionale.
 11. Casa prietenilor și a dorințelor (Labha): Această casă reprezintă prietenii, dorințele, realizările și speranțele unei persoane.
 12. Casa singurătății și a sacrificiului (Vyaya): Această casă reprezintă singurătatea, sacrificiul, pierderile și activitățile secrete ale unei persoane.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top