Atelier De Magie Ritualica

Magia ritualica este acel tip de magie care te sustine sa ascensionezi spiritual si sa iti implinesti dharma (scopul personal). Magia implica lucrul cu energia si elementele universale in acord cu o serie de principii cosmice, fie ca este vorba de dorintele sau intentiile personale cu privire la iubire, bani sau oportunitati.
Te invit la o initiere in magia ritualica unde vei invata:
(1) Cum sa iti creezi propriile tale sigilii magice;
(2) Care este stiinta si arta din spatele unui altar magic / spatiu sacru
(3) Cum sa creezi un talisman / amuleta magica
(4) Formularea unor algoritmi magici;
(5) Te alaturi unui grup de alchimisti pe WhatsApp unde iti vei putea parerea si vei fi primul care cunoaste aparitia urmatorului eveniment.
CE SUNT SIGILIILE MAGICE?
Chei cu ajutorul carora deschizi usi spre viitorul tau cel mai oportun. Ele sunt create prin intentie + stilizare artistica. Vei invata metoda clasica de creatie + incarcare + activare.
CE ESTE UN SPATIU SACRU?
Invata cum sa iti creezi in propria ta casa, un portal de comunicare cu lumile subtile. Invata cum sa iti creezi unul care contine toate elementele necesare.
TALISMANE MAGICE
Talismenele sunt simboluri aflate pe un suport fizic care pot fi incarcate cu energie intentionala. Ele te pot ajuta sa te protejezi sau sa iti gasesti iubirea, sa te feresti de hipnoza sau acte de atac energetic.
  • Schimb de energie: 77 RON. Este necesar sa confirmi participarea prin plata anterioara a sumei in cont sau te poti inscrie direct facand o DONATIE accesand linkul: https://bit.ly/3sdtprO    (nu este necesar sa ai cont de paypal, se poate plati direct cu cardul echivalentul in EUR la cursul de astazi)
  • Locatie (centrala), primesti adresa dupa efectuarea inscrierii.
  • Locuri limitate: 15.
Detalii pentru confirmarea inscrierii pe sealofpower@gmail.com sau WhatsApp 0736 11 55 86
close

PRIMESTE NEWSLETTER!

Fii la curent cu toate informatiile despre magie, yoga, alchimie, psihologie si vindecare energetica

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.