Argatu și palma sa vindecătoare

Când eram copil, obișnuiam să merg la părintele Argatu la molifte. Îmi plăcea să asist după cum v-am zis în repetate rânduri. Îi zisese bunicii mele în treacăt ”Tare bun preot o să fie Adrian!”. Într-un fel, a avut dreptate! Parohia era localizată undeva la 5-10 minute de casa bunicilor mei care chiar dacă au decedat, îi port cu mine în suflet.

Îmi aduc aminte că sora mea avea o durere de picior când era foarte mică. Această durere apărea subit și se estompa din neant, așa cum apărea. Nu avea nicio cauză medicală pentru că doctorii nu găsiseră una.

Mama, îndemnată de bunica la vreme aceea, a mers într-o zi la spovedanie la el. În timp ce mama se confesa părintelui, sora mea, Aura, a început degrabă să plângă din cauza acestei dureri misterioase pe care eu o pun pe seama unei vieți anterioare unde avusese o problemă la membrul respectiv, una care îi fusese fatală.

Părintele, din ce mi-a spus mama, s-a apropiat de ea și cu căldură i-a zis: ”Nu mai plânge! De azi nu te va mai durea!”. 

Părintele avea să aibă din nou dreptate, de atunci sora mea nu a mai aclamat vreodată dureri. În plus, era mult prea mică să răspundă la psihosugestii. Pur și simplu, energia vindecătoare a Părintelui a curs și a vindecat.

  • Participă la o sesiune de dezlegări și permite tuturor legăturilor dăunătoare să rămână în urmă
  • Participă la o sesiune de tarot și află ce îți rezervă viitorul pentru anul curent

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top