Alte Vești Recente Care Ne Confirmă Că Suntem La Începutul Marelui Flash Solar

S-A RUPT O BUCATĂ DIN SOARE: NASA

S-a produs o eliberare de material solar care a înconjurat polul nord al Soarelui timp de aproximativ 8 ore, cu o viteză de 96 km/s. Acest fenomen nu este alarmant și se întâmplă o dată la 11 ani, în apropierea polului nordic al Soarelui. Materialul solar a creat o tornadă denumită “vortex polar” de către cercetătorii NASA.

Faptul că bucățile de material solar se desprind este încă un mister pentru astronomi. Cu toate acestea, există ipoteza că fenomenul ar fi legat de câmpul magnetic al Soarelui. De asemenea, cercetătorii nu exclud posibilitatea ca acest eveniment să fie asociat cu ciclul solar.

Soarele, steaua centrală a sistemului nostru solar, are cicluri de activitate la fiecare 11 ani, iar următorul vârf al acestui ciclu este prognozat să apară în 2025. Proiectul “Solar Orbiter” dezvoltat de Agenția Spațială Europeană, care a fost lansat la începutul anului 2020, monitorizează activitatea Soarelui și caută răspunsuri la întrebările legate de comportamentul său. Cu toate acestea, cercetătorii subliniază că este necesară efectuarea unor studii suplimentare pentru a înțelege cauzele și efectele fenomenelor care au loc pe Soare, deoarece o erupție solară masivă ar putea afecta sistemele de comunicații și rețeaua electrică a Pământului.


SE ANUNȚĂ NOI ERUPȚII MASIVE

NASA a publicat o înregistrare videocare arată cum o bucată din Soare se desprinde și se rotește în jurul polului său nordic, formând un vortex polar. Fizicianul care a analizat imaginile a numit fenomenul o “curiozitate științifică”, deoarece nu a mai văzut niciodată așa ceva, dar a precizat că acest eveniment are loc o dată la zece ani.
Recent, sateliții care orbitează Pământul au detectat o puternică erupție solară de clasă X1.1, care a afectat semnalele radio în America de Sud prin ionizarea părții superioare a atmosferei Pământului.
Această erupție a fost intensă și rapidă și, deși nu a durat suficient de mult pentru a provoca o ejecție de masă coronală din atmosfera solară, astronomii avertizează că astfel de evenimente vor fi tot mai frecvente până în 2026 din cauza Maximului Solar. Această perioadă va presupune un număr mai mare de erupții solare și ejecții de masă coronală, ceea ce poate afecta semnificativ comunicațiile și rețeaua electrică a Pământului.

ÎNCEPE MAXIMUMUL SOLAR 

Sunt estimări că ne confruntăm cu un risc cuprins între 0,46% și 1,88% de a fi loviți de un uragan solar în perioada Maximului Solar, care va dura până în 2026. Acest lucru ne poate expune la riscuri mari, similare cu cele întâlnite în 1859, când o astfel de furtună a perturbat semnificativ comunicațiile și rețeaua electrică.


O PATĂ SOLARĂ DE TREI ORI MAI MARE DECÂT PĂMÂNTUL A APĂRUT
PE SUPRAFAȚA SOLARĂ.
Astronomii avertizează că, deși o pată solară gigantică poate fi observată cu ochiul liber, este important să fie luate măsuri de precauție pentru a evita daunele oculare. În ianuarie 2023, deși Maximul Solar al ciclului solar 25 nu începe decât peste doi ani, Soarele a fost foarte agitat. Astronomii ne atenționează să nu observăm gigantica pată solară AR3190 cu ochiul liber, ci să folosim ochelari de protecție pentru a evita daunele oculare. Există o șansă de doar 15% pentru o furtună solară severă care poate perturba semnalele radio, internetul și infrastructura electrică la scară planetară.

CE NE SPUN ACESTE VEȘTI CARE VIN DIN LUMEA ȘTIINȚIFICĂ?
… nimic nou sub soare mai mult decât ceea ce deja știam, suntem în mijlocul marelui flash solar, evenimentul cosmic menit să transforme conștiința planetară. Bombardamentul cu fotoni care era așteptat să se întâmple în data de 21.12.2012 are loc chiar în acest moment când citești rândurile acestea. Anomaliile solare recente indică în mod clar o schimbare majoră în comportamentul stelei noastre.

Soarele stă la baza tuturor cultelor originare, însuși Iisus este un avatar solar, care a adus lumina în întunericul minților umane. Romanii îl venerau pe Sol, persanii pe Mithra, indienii pe Surya și putem continua. Lumina solară are un efect important în elevarea inteligenței și sporirea capacităților extrasenzoriale, în dezvoltarea compasiunii și inteligenței umane. Indienii, prin Surya Namaskar, Salutul Soarelui onorau prezența zilnică de dimineață a acestui astru care susține viața. Pentru mai multe detalii despre cum să gestionați energiile acestor perioade, consultați Marele Flash Solar (Curs Kundalini Yoga).
Deasemenea am început un demers important de Japa Sadhana (practica ritualică a mantrelor), iar una dintre cele mai potrivite mantre pentru a lucra cu energia soalră este Gaiatry Mantra care ne conectează la o fațetă deistă feminină a Soarelui prin Zeița Savitri. Unele surse din India susțin că datorită polarizării similare, femeile nu ar trebui să recite Gaiatry Mantra. Poți afla mai multe despre evenimentele noastre pe:

 

 

2 thoughts on “Alte Vești Recente Care Ne Confirmă Că Suntem La Începutul Marelui Flash Solar”

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top