Alte Fenomene Bizare Apărute Recent În Atmosfera Soarelui Și Legătura Cu Marele Flash Solar

După nenumăratele serii de postări făcute pe social media anul trecut în care anticipam ca anul acesta să înceapă să își facă simțită apariția marele flash solar, am scris mai multe articole elocvente cu privire la acest subiect și chiar am creat un curs de Kundalini Yoga în care  nu doar că explic fenomenul ci îmi propun să susțin creșterea vibrației prin ridicarea blândă și corectă a energiei primare kundalini.

Așadar, revenind la subiect, observațiile Solar Orbiter afirmă că Soarele se manifestă extrem de ciudat. Solar Orbiter, lansat de ESA (Agenția Spațială Europeană) ne propune următoarea explicație:

”Reconectarea constantă a micilor linii de câmp magnetic ar putea fi cel puțin o parte din motivul pentru care unele părți ale Soarelui sunt mult mai fierbinți decât altele.”

Soarele este totuși incadescent așa cum sunt stelele, ce ar putea fi totuși în neregulă cu asta? Soarele are o temperatură normală stelelor care i se asememănă de cca. 5.500 grade Celsius. Cu toate acestea, materialul din atmosfera sa, în timp ce se îndepărtează de suprafață, devine atât de fierbinte încât ajunge până la… 2 milioane  de grade Celsius la nivelul coroanei, confirmă Science Alert. Încă din anii 1940 s-ar fi produs această inversiune coronară dar nu există nicio explicație concretă pentru producerea acestui fenomen.

Pentru noi, există de multă vreme una și o știm: bombardamentul cu fotoni care impactează conștiința umană, încheierea Kali Yugăi și deschiderea spre un alt plan dimensional mai avansat din punct de vedere percpetiv. Felul în care se va face trecerea, se va vedea probabil în anii următori și nu doresc să speculez în niciun fel.

Începând cu anul 2023 veți vedea din ce în ce mai multe anomalii solare, important este să rămâneți în liniștea voastră meditativă, lucrând la creșterea nivelului de vibrație prin meditație, yoga, tai chi, rugăciune, iubire extinsă și aplicată, karma yoga etc.

 

Ce Părere Ai?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

1 thought on “Alte Fenomene Bizare Apărute Recent În Atmosfera Soarelui Și Legătura Cu Marele Flash Solar”

  1. Pingback: Alte Vești Recente Care Ne Confirmă Că Suntem La Începutul Marelui Flash Solar • Seal Of Power™

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top