Menu Close

ALCHIMIE PRIN YOGA

Cu Adrian C. Bajenaru

Alchimie Prin "Hatha Yoga"?

Ha = Soare

Jumatatea dreapta (+)

Tha = Luna

Jumatatea stanga (-)

Sushumna

Zona centrala (0)

Flexiblitatea mai buna a coloanei vertebrale si a articulatiilor. Artculatiile sunt primele tesuturi care imbatranesc si yoga ne ajuta sa le imbunatatim sanatatea.

Prin meditatie dobandim o stare de calm, pace si liniste, o concentrare mai buna asupra sarcinilor noastre si ne ajuta sa gestionam mai bine situatiile stresante.

Yoga are o actiune terapeutica asupra mintii si corpului. Prin posturile hatha yoga refacem structurile fizice native si astfel devii mai sanatos, mai agil si mai echilibrat.

Echilibrul corporal inseamna echilibru mental. Cand stam in posturile de echilibru,  ne dezvoltam simultan abilitatile noastre de a ne adapta a orice situatie din jur.

DE CE O SESIUNE PRIVATA DE ALCHIMIE PRIN YOGA

Pentru ca vrei sa aduci spiritualitatea la tine in corp si sa iti mentii pe parcursul zilei aceeasi stare mindful pe care ai experientat-o in timpul sesiunii. Pe parcul sesiunilor vom explora cele 8 trepte in yoga: yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara, dharana, dhyana, samadhi. In urma primei sesiunii putem sa stabilim ce tip de yoga se potriveste tipologiei tale.

Cireasa de pe tort a acestei sesiuni este experimentarea Alchimiei prin tehnici Yoghine. Vom executa posturi care vor echilibra energia ta, vor alinia coloana vertebrala si chakrele.

 

Ce drumuri este bine sa ocolesti

YOGA BAZATA PE ENERGIE

Vei primi un QUIZZ in care vom evalua tipologia ta energetica bazata pe filosofia Ayurvedica. Ayurveda este STIINTA VIETII, o metoda extraordinata de echilibrare energetica daca este aplicata in mod corect. Odata ce cunoastem tipologia ta energetica, VATA, PITTA sau KAPHA, ori o combinatie de doua dintre acestea sau trei [rar], atunci putem sa punem la cale un program de posturi yoga, inclusiv stilul care ti se potriveste cel mai bine. Pentru fiecare tip exista un stil de yoga si posturi clare care pot readuce la echilibru DOSHA respectiva.

  1. VATA este principiul Vantului, guverneaza sistemul nervos si miscarea. atunci cand VATA este stabilizata, esti creativ, stabil, grounded si centrat. Atunci cand este deechilibrata, esti stresat si distras, anxios si “uscat”.
  2. PITTA este principiul Digestiei si guverneaza metabolismul. In echilibru ne ajuta sa implinim telurile iar cand este dezechilibrata suntem agresivi si iritabili.
  3. KAPHA este principiul Stabilitatii si ne mentine intr-o stare de homeostazie si confort. 

ALCHIMIA PRIN YOGA CUPRINDE

DurataCostTip Yoga

90′

*mentiune: in cazul in care achizitionati cel putin 4 sesiuni, beneficiati de REDUCERE

277 RON
  • Hatha Yoga
  • Ayurveda Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yin Yoga
  • Kundalini Yoga

Afla Care Este Energia Ta

Completeaza chestionarul si afla care este dosha. Odata ce ai aflat trimite raspunsul odata cu formularul. In functie de energia ta, vom aborda o practica cu efect terapeutic specific tipologiei tale.

error: Continut protejat prin Copyright !!