8 Ianuarie 2023: Lilith Intră în Leu Până În Luna Octombrie

Este o perioadă karmică intensă, cu multă furie și energie emoțională reprimată care se descarcă din ”lumile de jos”, adică cele ale inconștientului colectiv. Când Luna Neagră intră în zodia Leului este ca și cum toate reflectoarele se așează pe Lilith, femininul taboo încoronat. Dar cine este Lilith?

Acest personaj controversat, face partea din povestea Edenului și ar fi fost prima contraparte a lui Adam care a fost expulzată pentru nesupunerea și rebeliunea ei. Lilith are o energie ”witchy”, neastâmpărată și își duce viața prin filtrele chakrei Swadhisthana. De multe ori această atitudine nu ar trebui judecată sau interpretată negativ, poate să desemneze forță, putere și impunere din partea feminunului, mai ales atunci când este oprimat.

Lilith nu manifestă în nicio formă atitudinea de devoțiune sau maternitate și nici nu intră în tiparul ”partenerei de viață”. Energia Lunii Negre se referă la părțile noastre întunecate sau care nu sunt expuse. De multe ori, îngropăm în noi atitudini, emoții, gânduri, sentimente, dorințe, petru că nu sunt acceptate de către alții. Aceste părți de întuneric sunt prezente mai cu seamă și arătate dezinvolt în perioada copilăriei, când nu există niciun fel de filtre raționale de cenzură.

Când avem de-a face cu LNL, Soarele expune la lumină atât binele cât și răul. Este bine să fim atenți la tendințele de superioritate, vanitate, impuls, consum irațional de energie. Totodată, există și părți pozitive: dezvoltarea siddhisurilor (puterilor extransenzoriale) și consolidării eului.

Deasemenea, avem posibilitatea să luăm ceea ce ne aparține, să fim ceea ce suntem de fapt. Este posibil să apară o nevoie de a primi atenție și de aceea să devenim prea vocali pentru a atrage privirile asupra noastră. Eul nostru este trimis degrabă sub microcoscop unde sunt analizate și disecate umbrele și firicelele de energie reprimată. Poate apărea și invidia (”De ce nu sunt și eu așa?”).

Ritualuri sugerate:

  • ritualuri de conștientizare și acceptare a palierului inconștient
  • dezvoltarea superputerilor / visării lucide
  • dezvoltarea eului (v. Fuziunea emoțională a celor cinci elemente, în cazul în care ai practicat alchimie)
  • poți lucra cu sigiliile. Trnaspune sub forma unor sigilii acele emoții, programe sau atitudini pe care le vrei eliberate și urmează pașii necesari descriși în cartea Magia cu sigilii”, descrisă sub altă formă și în cartea Magia cu moldavit
  • dacă ai studiat alături de Wuji Gong, acum este momentul să îți iei în serios practica și să ceri claritate!
  • deasemenea recomand lucrul cu focul sacru kundalini, care transformă umbrele în lumină și ne transfigurează ființa
  • și nu uita să salvezi acest articol și să mai arunci o privire asupra lui din când în când până în Octombrie

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top