5 Mantre Puternice Pentru Diferite Nevoi

Mantrele sunt cuvinte cu impact puternic asupra corpului energetic. Cuvantul “mantra” sau “mantram” provine din sanskritul मन्त्र si desemneaza un cuvant sacru, un fonem, un grup de cuvinte despre care se crede ca starnesc abilitati supranaturale. In acest articol doresc sa va aduc la cunostinta un set de mantre cu impact extrem de puternic. Mantrele pe care urmeaza sa vi le dezvalui, trebuiesc practicate dupa un set special de reguli de Japa.

  1. Mantrele se vor recita de 108/1008 ori sau [cu un efect mai slab] de 5, 10 sau 28 de ori;
  2. Nr. de mantre se poate cuantifica cu ajutorul unei mala;
  3. Ritualul specific referitor la numarul de zile variaza in functie de fiecare mantra in parte, acesta fiind totusi un alt subiect pe care il puteti descoperi intr-o sesiune privata sau la cursuri.

 

#1 Om Shrim Maha Laksmiyey Swaha

Mantra a Zeitei Lakshmi sau Kamala cum mai este ea numita, protectoare a feritilitatii, abundentei si prosperitatii. Ea face parte in panteonul hindus din cele zece Mahavidya, Mame Mari Cosmice.

#2 Aham Prema

Mantra destinata atragerii iubirii in viata ta sau acele persoane care vibreaza efectiv cu tine si alaturi de care poti evolua.

#3 Om Namah Shivaya

O mantra extrem de puternica pentru indepartarea obstacolelor si rezistentelor. Drumurile noastre, atunci cand intampina blocaje. inseamna ca sunt de fapt energii congestionate la nivel astral care pot fi dizolvate cu aceasta mantra a zeului Shiva, care in Trimurti este parte din trinitatea hindusa alaturi de Brahma si Vishnu.

#4 Klaw Klaw Hrim Namaha

Controlul entitatilor – inclusiv al altor persoane [neindicat]. Aceasta mantra se poate folosi in luptele psi, manipulare sau chiar atunci cand ne dorim sa indepartam anumite energii inteligente care ne fac rau. Mantra are efect atat pe lumina cat si pe intuneric. A folosi mantrele in scopuri malefice, atrage cu sine si o doza de karmica pe masura.

#5 Om Shri Dhanvantre Namaha

Omul isi consuma o mare parte din viata imbolnavindu-se prin obiceiuri daunatoare si apoi in a doua jumatate face munca de vindecare. Ca sa va “tratati” spiritual, aveti nevoie de o mantra pe masura. Aceasta este una dintre ele.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top