29 Mai 2022 ━ Alinierea Cosmica Rara Care Se Intampla O Data La Zece Ani

Marte si Jupiter in conjunctie cu Berbecul. Chiar daca punctul maxim al alinierii are loc pe data de 29 Mai, este posibil sa ii simti inainte cu cateva zile incarcatura energetica.

Ultima aliniere de acest fel a fost in Aprilie, 2011, practic, o data la un deceniu se produce acest fenomen cu puternic impact astrologic. Iata care este semnificatia:

Iata cateva repere importante pe care le putem lua in calcul pentru a analiza influenta alinierii in viata noastra cotidiana:

  • Marte reprezinta impulsul
  • Jupiter are un efect de expandare
  • Aries (Berbecul) este energia simbolica a nasterii, a inceputului, a scanteii din care se propaga focul

Marte in Berbec inseamna accesarea arhetipului Razboinicului care intra efectiv pe campul de lupta, iar Jupiter va produce o amplificare puternica a energiei acestui arhetip care se va supraenergiza odata cu acest eveniment astrologic. Daca suntem prinsi in mlastinile propriei noastre existente, emotionale, materiale sau relationale, vom avea un puternic zvac sa le lasam in urma, iar energia universala ne sustine orientarea spre un nou inceput, o noua cale.

Geza Gabor, Orion Nebula (M42)

Pregatirea pentru acest eveniment se face totusi prin cultivarea unor virtuti precum calmul si blandetea. Calmul ne ajuta sa nu ne aruncam inainte, asa cum face Berbecul, iar blandetea ne ajuta sa gestionam situatiile conflictuale, cu noi insine dar si cu ceilalti.

Este minunat sa dai startul unor noi proiecte in aceasta perioada si sa beneficiezi la maximum astfel de energia puternica a fenomenului astral.

  • Foto credits:Geza Gabor, Orion Nebula (M42) ~ 1350ly | Running Man Nebula (NGC1977) ~ 1500ly
Ce Părere Ai?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top