28 Iulie, Luna Noua In Leu: Incredere In Fortele Proprii La Superlativ

Leul, zodie guvernata de Soare, cu energie yang, expansiva, ne pune in contact incepand cu Luna Noua din 28 Iulie, 2022 cu o crestere masiva a increderii in fortele noastre interne. In aceste momente, fiecare isi aminteste de resursele sale si de puterea sa interioara.

Una dintre temele acestei Luni este aceea de a ne imbratisa pe noi insine intru totul, cu bune, cu rele pentru a ni se dezvalui esenta noastra. Exista o energie vibranta, puternica in fiecare dintre noi, care se exprima in varii moduri. Secretul este sa nu iti inhibi aceasta energie si in cazul in care o exerciti, sa nu te simti vinovat pentru faptul ca ai aratat-o in afara ta.

Oamenii adora, iubesc autenticitatea si naturaletea. Fii tu!

In cazul meu, inainte de a ajunge la Tai Chi si arte martiale interne, am practicat artele martiale externe, iar acest stil de viata mi-a impactat perceptia asupra masculinitatii, disciplinei si vigorii corporale dar mai ales in ce priveste concentrarea si acuitatea mentala. Asa ca astazi, inainte de a scrie acest articol am dat o fuga la sala unde mi-am antrenat putin mobilitatea si am simtit energia marcanta de yang pur. O poti si simti si tu in felul tau.

https://www.instagram.com/p/Cgb2gT_Is8Y/

Leul are o prezenta regala, un potential stralucitor care lumineaza si calea ta. Este momentul fiecaruia acum sa iasa la lumina. Intrucat Leul este guvernat de Soare, inseamna ca pune in valoare autenticitatea si aprecierea pentru fiecare persoana exact in felul ei natural de a fi. Este cel mai bun prilej pentru a-ti slefui Personalitatea si pentru ca “racnetul” leului sau leoaicei din tine sa fie auzit.

Fiind o Luna Noua localizata intr-un semn de foc, semnifica si deschiderea unor noi oportunitati, noi inceputuri, samburi de planuri care incep sa incolteasca.

Luna Noua este un prilej esential pentru a-ti pune intentii noi, proaspete cu privire la cine vrei sa fii, la ce vrei sa faci cu viata ta si la ce vrei sa dobandesti.

Propunere de meditatie pentru a beneficia din plin de aceasta luna plina:

  1. Cere ca Soarele sa iti binecuvanteze calea cu incredere, vointa si curaj;
  2. Seteaza-ti intentiile > scrie pe o coala de hartie care sunt intentiile pe care le doresti a se manifesta;
  3. Creaza un sigiliu magic utilzand metoda descrisa in cartea “Magia cu sigilii”;
  4. Poti aseza sigiliul deasupra cartii Soarele din tarot si inainte poti contempla cateva momente asupra simbolismului cartii;
  5. Parcurge procesul in 5 pasi de manifestare a intentiei din aceeasi carte >  (a) intentie; (b) creaza sigiliul; (c) activeaza-l; (d) incarca-l cu energie; e) detaseaza-te.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top