13 Iulie 2022 Luna Plina In Capricorn. Asuma-ti Responsabilitatea!

Este o superluna puternica supranumita si “Luna Cerbului” deoarece in aceasta perioada de vara, coarnele de cerb se intaresc si devin solide. Aceasta luna se va afla la o distanta de 357.418 km de planeta Pamant, cu aproape 200km mai aproape de luna plina a lunii iunie (capsunie), de aceea pare cu 7% mai mare decat cea anterioara.

  • Exista si alte denumiri alternative ale acestei luni: luna naparlirii, luna somonului etc.

Perioadele de luna plina simbolizeaza momente de eliberare, schimbare si transformare prin faptul ca lumina iese la iveala. Fiind situata in Capricorn, un semn legat de Pamant, presupune asumarea responsabilitatii in diferite paliere existentiale dar in special in zona banilor si carierei.

A-ti asuma reponsabilitatea este una din caracteristicile puterii de care tot scriu in articolele de pe blog si vorbesc in discursurile mele.
A fi responsabil in decizie, inseamna sa fii cu toata fiinta implicat in actiune si sa iti asumi atat fapta cat si consecintele ei, fie ca vor fi pozitive, fie ca se vor dovedi mai putin pozitive.
Utilizarea cu intelepciune si iscusinta a energiei acestei luni care deja se resimte inca de ieri, te poate ajuta sa te cateri pe stanca succesului tau personal. Pentru a intelege puterea Capricornului este nevoie sa ne uitam la abilitatile lui extraordinare. Putem sa facem o alegorie cu caprele de munte in acest sens care si-au dezvoltat niste capabilitati incredibile de a se urca pe un versant aproape vertical. Asistam uluiti cum aceste fiinte sfideaza efectiv gravitatia.
La fel si noi, oricat de abrupt este muntele, la fel vom putea urca folosind cu deschidere si intelegere aceasta forta incredibila a Capricornului.


Acesta este un bun prilej pentru practicantii de Wuji Gong, sa aduca in ritualul lor calitatile Capricornului si sa ceara descarcarea acestora in aura lor. Prin Wuji Gong, avem posibilitatea de a explora arhetipul Capricornului din diferite unghiuri si sa aducem in corpul nostru energetic esenta sa.

Cu ajutorul Capricornului poti observa varietatea de perspective care compun o situatie sau o relatie si poti deduce din multitudinea fatetelor esenta si lectia pe care este nevoie sa o cunosti.

In aceasta perioada, Pluton (Lordul Lumii subterane) se pozitioneaza aproape de Luna plina, ceea ce s-ar putea sa creeze o rezonanta nu foarte usor de digerat psiho-emotional. Exista potentialul aparitiei unor confruntari cu aspecte sau laturi ale vietii pe care in mod uzual nu ne dorim sa le vedem.
Totodata, simt ca in aceasta perioada, intre 11 si 15 Iulie pentru persoanele care se deschid si lucreaza la nivelul inimii, pot aparea rezolvari spectaculoase, simplificari si integrari. De exemplu, daca ai prea multe optiuni, poti gasi o cale de mijloc sa extragi exact optiunea potirvita care poate sa cuprinda elemente din celelalte alternative pe care le aveai la dispozitie.

Mercur deasemenea, care reprezinta sfera comunicarii, se graviteaza aproape de Luna in aceste momente, de aceea este posibil sa fim pusi fata in fata cu tensiuni in exprimare, dificultati in comunicare sau chiar conflict desfasurat in planul verbal. Pe scurt. Cearta!

Nu uita in aceste momente sa iti centrezi fiinta si sa iti pastrezi starea primordiala, punctul acela 0 al constiintei in care nu exista ganduri sau emotii care sa iti perturbe gandirea. Cuvintele sunt vii si au potential creator, de aceea este bine sa discernem cu intelepciune alegerea si folosirea lor.
Cu iubire, A.
 

 

Ce Părere Ai?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top